Dobro došli u optiku po Vašem ukusu!

optika1

DOBRODOŠLI U OČNU OPTIKU KRIŠTO OPTOMETRISTICE KOJA BRINE ZA SVAKU POTREBU VAŠEG VIDA!

Svatko tko treba pomagalo za vid zna koliko je bilo potrebno vremena da bi se dobilo potrebnu dioptriju za gledanje. Kod nas u optici možete obaviti pregled vida(vidi pregled vida opis postupka) u toku cijelog radnog vremena, bez naručivanja i kada je Vama to najlakše za obaviti. U poslovnici u Sesvetama možete doći, obaviti sve što Vam je potrebno izuzetno brzo, povoljno i uz stručan nadzor. U poslovnici Novi Marof možete svakodnevno u periodu od 13:00- 15:00 obaviti kompletan pregled( vidi pregled vida), uz najavu termina barem par sati prije radi usklade termina po poslovnicama.

U ponudi od dioptrijskih naočala nudimo gotovo sve renomirane proizvođače dioptrijskih okvira i dioptrijskih leća, sve po zahtjevu i želji.

Ono što nas izdvaja iz uobičajene ponude jest kontinuirano i usko specijalizirano usavršavanje i školovanje osoblja koje je zaposleno u optici, kao i stalan i kontinuiran razvoj poslovanja po zahtjevima i želji klijenata optike.

Ono što je bitno naglasiti u našem odnosu prema Vama jest: brzo, profesionalno,povoljno i uvijek prema Vašim potrebama obaviti optika2ćemo za Vas ono što iz 20-godišnje prakse rada u struci znamo da je Vama najpotrebnije.

Nisu glupi ljudi koji kažu: ČUVAJ TO KAO OKO U GLAVI!

ČUVAJTE SVOJE OČI - dovoljno smo stari da Vam znamo pomoći i dovoljno mladi da se i dalje usavršavamo i kontinuirano školujemo da Vam ponudimo najbolje!

DOISTA SE ISPLATI DOĆI I SA DRUGOG KRAJA GRADA, PROVJERITE!

Krišto optika.

Akcija!

akcija

Akcije u srpnju

20% popust na cijele naočale iz izdvojenog asortimana
50% popust na okvire iz izdvojenog asortimana
1+1 progresivne naočalne leće


Dobri anđeo

DSC01856
Dobri anđeo udruge Trisomija 21
- 20% popusta na dioptrijske naočale za djecu sa posebnim potrebama.